Een nieuw platform

De grote platformen vragen op dit moment tussen de 13% en 30% commissie per bestelling. Dit vinden wij een hoog bedrag. 2ServeMe doet het tegenovergestelde, wij zijn er juist voor de horeca ondernemer. Wij zijn een 3-in-1 platform. Wij brengen de klant naar de website van het restaurant, waar men kan reserveren of eten kan bestellen. Via de mobiele applicatie kan je zelfs een QR-code scannen aan je tafel. Wij richten erop om de totale beleving bij een restaurant te perfectioneren. Wil je reserveren maar is het restaurant vol? Geen probleem, bij ons krijg je de optie om jouw favoriete maaltijd thuis te laten bezorgen of af te halen, of om op een andere dag te reserveren.

Een sociaal businessmodel

2ServeMe brengt de klant naar de website van het restaurant. Hierdoor is het mogelijk om een socialer tarief te hanteren. Wij verzorgen dezelfde voordelen als een platform, echter kunnen wij geen miljoenen uitgeven aan marketing. Dan moeten namelijk de prijzen verhoogd worden. Samen gaan wij er een succes van maken!

Verder moedigen wij de ondernemer aan om meer ecologisch verantwoord te ondernemen. Indien de ondernemer aan onze checklist voldoet, krijgt de ondernemer een goedkoper tarief. Een klein gebaar van ons, met een potentieel grote impact op het milieu.

Waarden

2ServeMe is opgebouwd op enkele waarden:

Genoeg is genoeg

Geld verdienen mag altijd, maar het moet niet ten koste van jouw partners zijn.

Delen is waarderen

Als wij een bepaalde winst hebben bereikt, zullen wij onze tarieven lager maken voor onze partners.

Duurzaamheid

Wij moedigen de ondernemer aan om duurzamer te ondernemen door middel van een ‘groen’ tarief. Wij willen graag een mooie wereld achterlaten voor de volgende generaties.

2ServeMe

De naam 2ServeMe is voortgevloeid vanuit het perspectief van onze klanten. We serveren de restaurants met een hogere winstmarge door middel van ons sociale businessmodel. Verder bemiddelen we in het serveren van eten van het restaurant aan de klant.