De reden

Op dit moment hanteren de grote platformen een commissie tussen de 13% en 30%.
Vind je dit ook aan de hoge kant? Wij bieden een meer sociaal horecaplatform aan met meer functionaliteiten.

2-in-1

Nooit meer gedoe met verschillende platformen! We hebben namelijk twee platformen samengevoegd in één platform. We verzorgen bestellingen (voor bezorgen of afhalen) en reserveringen!

Klanten

We brengen jouw vaste klant naar je website, in plaats van op ons platform te houden. Je betaalt geen dure commissies meer, enkel de kosten van het abonnement en de transactiekosten. Jouw klant blijft bij jou.

Lagere kosten

Lagere kosten betekent een hogere brutomarge. Door gebruik te maken van ons platform, hou je een hogere brutomarge over. Verder op de pagina kun je een voorbeeld rekensom vinden qua besparing. Indien je een preciezere berekening wil, kun je altijd contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: info@2serveme.com

Creativiteit

Voor vragen of problemen kun je altijd ons om hulp vragen. We kunnen meehelpen met het bedenken van een creatieve oplossing voor je probleem. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

De kosten van 2ServeMe

Dit is het onderdeel waarin 2ServeMe zich differentieert van de andere platformen.
Wij hanteren twee abonnementsmodellen.

2ServeMe Normaal

€50 per maand
€0,125 per transactie die wij faciliteren*

2ServeMe Green

€40 per maand
€0,115 per transactie die wij faciliteren*

* Wij bieden ook bundels aan. Dit brengt minder administratie met zich mee, waardoor de prijs omlaag kan en het dus voor jou nog goedkoper wordt.

Bundel prijzen per maand

0-50 transacties
51-100 transacties
101-200 transacties
201+ transacties

2ServeMe

€5,81
€11,50
€22,75
€22,75 + €0,114 per transactie bij 201 transacties of meer

2serveMe Green

€5,35
€10,58
€20,93
€20,93 + €0,105 per transactie bij 201 transacties of meer

 

Checklist

Om voor 2ServeMe Green in aanmerking te komen, dient het restaurant aan te tonen dat zij milieubewust bezig is. Wij hebben hier een checklist voor gemaakt, gebaseerd op diverse duurzaamheidscriteria. Onze checklist bestaat uit dertien vragen. 

Onderstaand een voorbeeld rekensom qua kostenbesparing

{

Ecologie en milieubewust handelen staat meer en meer in de belangstelling van de consument. Een test toont aan dat de klant het steeds belangrijker vindt als een restaurant zich hier mee bezig houdt.

{

De restaurants die een voldoende scoren bij onze duurzame checklist, zullen een aarde icoontje naast hun naam krijgen. Zo kunnen de klanten makkelijk de duurzame restaurants kiezen. De klanten kunnen ook speciaal filteren op dit aarde icoontje.

Hoe werkt 2ServeMe voor jou?

Locatie

De klant vult een locatie in en kiest het restaurant waar zij wil reserveren of bestellen.

Webshop

Als de klant je restaurant aanklikt, gaat hij in-app naar je website. Vanaf daar heb je de controle over de klantervaring. Je kunt zelf kiezen hoe je jouw eigen website indeelt natuurlijk! Als je nog geen website of webshop hebt, kunnen wij je ook daarbij helpen.